Енрике је сада одушевио све на друштвеним мрежама када је објавио снимак своје најмлађе ћерке Мери како плеше уз његову песму. Снимак је већ постао хит на интернету, а види се како се мала Мери осмехује и поскакује на кревету у ритму очеве песме.

Фото: Профимедиа

 

Неодољиву девојчицу са плавом косицом и великим плавом очима познати тата је питао "ко је то", а она је усхићено одговорила: "Папа, Папа".

Од упознавања тенисерке Ане Курњикове и поп звезде на снимању спота за његову песму "Escape" прошло је чак 20 година и од тада важе за један од најлепших познатих парова.

Они су родитељи близанаца, дечака и девојчице Луси и Николаса 2017.године, а затим и ћеркице Мери коју је Ана родила у тајности прошле године.

Још увек није познато да је пар венчан, али бивша тенисерка на Инстаграму с поносом себе назива Ана Курњикова Иглесиас што наслућује да је свадба, као и трудноћа па и порођај са трећим дететом, можда била у тајности.

Фото: Профимедиа

 

 

Пар ретко кад дели ствари из свог приватног живота, у интервјуу за аустралску емисију "Today Tonight" 2011. године, Ана је рекла:

- Желим свој живот да држим што је приватно, поготово јер сам с неким који је такође у средишту пажње - изјавила је Курњикова.