Да ли је ово занимање само тренд? Да ли популарност доноси слободу или је одузима? Које се друштвене приче заиста скривају иза Инстаграм профила?

 

 

Пројекат под аутентнтичним називом "Ћао Свима", представља неуобичајно позоришно искуство које је на репертоару Рефлектор театра 26, 27. и 28. септембра.

Постављајући горе наведена питања, представа се бави животима младих људи у Београду, као и појавом феномена инфлуенсера, тренутно најпожељније професије међу омладином.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EjtOEjt (@el.8o8)

 

Извођење представе траје читавог дана. У овом не тако уобичајном позоришном комаду, публика са глумцима комуницира уживо, у јавном простору и простору извођења.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Matić (@neda___ne.da)

 

Први део овог позоришног комада изводи се комуникацијом са ликовима представе путем телефона и друштвених мрежа, док се други део представе одвија директно у простору извођења. Сви делови представе су интерактивни, па ће публика имати прилику да буде у сталном контакту са извођачима.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @uni___glow

 

Представа је настала као резултат вишемесечног друштвеног експеримента, спроведеног на инстаграму.

Четворо (фиктивних) инфлуенсера, отворили су њихове инстаграм профиле и током неколико месеци, живели њихове животе. Иза сваког од ликова ове представе, стоји тим који чине глумац/ца, драматуршкиње, продуценти/киње, видеографи/киње, фотографије/киње и стручни сарадници/це.

У процесу рада на представи, тимови су свакодневно креирали и делили садржаје, али и склапали сарадњу са различитим брендовима, са циљем да стигну до што већег броја пратилаца на Инстаграму. Током представе, упознајете инфлуенсере и гласате за оног чија вам се прича, теме и стил највише допадају.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara 🌍 (@tasha.tachka)

Део средстава за ову представу прикупљен је уз помоћ грађана који су учествовали у кампањи "Више од публике".

Представа "Ћао Свима" биће премијерно изведена 26. септембра у 20 часова на Дорћол Платзу, на позорници Рефлектор театра.