Анастасија и Маја Ђорђевић, са којом је била у дуелу, обукле су провокативне одевне комбинације које се нису допале некима од чланова жирија, а посебно не певачици Ани Бекути, која је рекла да јој се "повраћа" од оваквих стајлинга.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда

 

Бекута је прва почела да коментарише стајлинге две такмичарке.

- Ово што ви радите, поготово ти Ђорђе што их тераш да се овако облаче. Ово је непримерно, дегутантно, одвратно и ја ћу се испровраћати сад. Толико јефтино изгледате, и једна и друга, извињавам се Бати Спасојевићу. Мало је претерао, ја њега јако волим, али не може то тако - само је део онога што је рекла Бекута, а са њом се сложио колега Драган Стојковић Босанац, док је Снежана Ђуришић такође додала да су се обукле вулгарно.

Бата је истакао да не обраћа пажњу на чланове жирија који су скучени и затворени у одређеном калупу.

- Анастасија и ја сарађујемо од почетка њеног појављивања у "Звездама Гранда" и заиста имамо одличну сарадњу. Креативно се поигравамо и увек улазимо у нове изазове. Сви стајлинзи, тј. одевне комбинације које је до сада носила су били врло запажени и о њима се баш пуно прича. Овај пут смо отишли корак даље. Најгоре од свега је када публика или лица која их оцењују остану индиферетна и равнодушна ... Ја се увек трудим да урадим костиме који су за неке светске сцене (оквире) и просто не обраћам пажњу да ли је жири у неком смислу скучен, затворен, да ли има ширину или је у калупу. Просто се обраћам публици која иде у корак са временом, која зна ста сцена трпи, воли и зна да препозна изазов, па и дозу провокације која је луцидна, секси, па некад и на граници, али увек у оквирима доброг укуса - рекао је Спасојевић.

Фото: АТА имагес

Креатор је имао и посебну поруку за своју сарадницу.

- Анастасија је млада особа која поседује сјајан вокал и која је јако харизматична... Било би још боље да је кореографски могло да се испрати јаче њено појављивање, али свакако је ово све огроман плус за њу и све је добро док се о њој говори. Тасо, само напред, границе и лимити нису твој избор. То је порука за њу, али и за све особе које заиста желе да дотакну звезде. Анастасија и ја настављамо сарадњу кроз нове пројекте, ексклузивно могу да вам најавим да увелико припремамо нешто ново - завршио је дизајнер.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".