У први мах, шокирана, а потом и повређена, Шашићева одлучује да потегне тужбу за споразуман развод брака.

У својој исповести Ивана се дотакла најболнијих тренутака, али је испричала и како су њена деца реаговала када им је саопштила читаву ситуацију, као и колико јој је било тешко у тренуцима када је остала сама.

- Добро се осећам, мирна сам, океј сам, повређена јесам, разочарана јесам. Превару не сматрам као баук, па можда бих и прешла, да је био интиман чин њих двоје, па као не знам, можда бих прешла, али људску издају не праштам. Он ми се клео да од тога нема ништа, да му је то неко наместио и све ово време он покушава да се помиримо, и поруке, и звање, и писање, али ја сам само хтела да будем чиста сама са собом. Ја сам се чула са том госпођом, против ње немам ништа, она ништа није крива. Ја сам је замолила да ми пошаље њихове преписке, он се и даље куне да то није његово и да те преписке он није писао, а са друге стране, ко ће знати како он пише, боље од мене? Ја знам да је он писао те поруке. Кроз овај покушај помирења са мном, мени само позли, јер ми шаље исте поруке као и њој! Ја сам ставила тачку, једноставно не можеш некоме од десет дана познанства и везе рећи да га волиш, а после тога када те неко ухвати у тој превари, да покушаваш да се помириш са женом са истим тим речима - говори Ивана за "Републику" и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Покушала сам да причам са њим, да схвати и да се помиримо, те авети и поруке написане би у мојој главе биле константно. Брак као брак није био ни савршен, али ни најгори, имали смо успона и падова, али смо били једно уз друго. Не мрзим га и никада нећу, нећу га пљувати, нећу ништа лоше говорити о њему, јер би пљунула на себе и пет година, јер је он био мој извор! Овде су ми папири за споразумни развод брака, он не пристаје, али се надам да ће потписати данас, сутра, да ћемо то лепо и на миран начин да решимо. Немамо заједничку децу, имовину, ништа на основу чега би се делили. Са друге стране, ја сам старија од њега седам година, ја имам два сина, он има сина из неке претходне везе... да је нашао неку младу и згодну, ја бих му рекла свака му част! - додала је певачица.

- Моја деца га много воле, а када се то десило, нисам желела да примете да сам нервозна и да помисле да су они разлгог моје нервозе, ја сам им рекла да је Бојан урадио то и то, да није део више наше породице, да ћу да се разведем. Не питају, покушавају да ме искулирају када осете да сам нервозна - рекла је Ивана.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: Цеца у изазовној комбинацији истакла заносну фигуру

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".