У својој богатој каријери бележио је сјајне резултате на разним међународним такмичењима, а као врхунац његовог надметања може се узети титула на "Arnold Classic champions" турниру.

 

 

Амерички медији, ослањајући се на извештај бодибилдинг организације, преносе да је Мекмилан преминуо док је тренирао на покретној траци.

Он је скоро говорио о својим срчаним проблемима у прошлости, а изразито о тренутку када је једва избегао фаталне последице.

Тешки тренуци догодили су се у децембру претходне године када је због последица прележаног корона вируса имао проблема са дисањем. Ситуација је била толико озбиљна, да је хоспитализован због тешке упале плућа.

- Замало сам умро тада - рекао је Мекмилан.

Фото: принтскрин Јутјуб/Mulinde Henry/Maniac Motiavion

 

 

Настрадали мушкарац, који је у једном тренутку био задужен и за физичку припрему америчких војника, померао је повратак бодибилдинг такмичењима због проблема са здрављем, међутим, након неког периода, све је указивало да ће се вратити надметањима.

- Почивај у миру. Веома смо тужни што морамо да саопштимо да је Седрик преминуо у 44. години - написала је "Ајрон Генерација" на свом Твитер налогу.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".