Кејџ је у видно алкохолисаном стању избачен из ресторана "Lawrys Prime Rib", а инцидент се догодио прошле недеље. Глумац је уживао у вискију и текили након чега је постао ратоборан, а био је одевен у панталоне са леопард принтом и натикаче које је пре него што је био избачен из ресторана једва навукао на ноге.

- Били смо у том бару кад смо приметили типа за којега смо испрва мислили да је пијани бескућник. Понашао се лудо. Шокирали смо се кад се касније показало да је то Николас Кејџ. Био је потпуно разваљен и свађао се са особљем. Био је у јако лошем стању и шетао је бос. Особље нам је рекло да је пио текиле и виски. Викао је на људе и покушавао да се потуче, а затим га је особље замолило да оде. Био је толико пијан да је једва обуо јапанке пре него што су га испратили. На крају га је један од гостију ресторана одвео кући - испричали су сведоци за британски "The Sun".

Ово није први пут да је глумац виђен пијан у јавности, а 2019. снимљен је пијан такође у Лас Вегасу када се пријављивао за венчање у судници. Тада се венчао четврти пут за Ерику Коике, а само четири дана након венчања затражио је поништење брака. Тврдио је да је био пијан и да није знао што ради. Ове године поновно се венчао у Лас Вегасу са 30 година млађом Ериком Шибатом.