Певачица Весна Ђогани коначно је проговорила о проблему са којим се суочила током свог живота. Наиме, у питању је болест савременог доба, односно депресија. 


- Знам да многе жене ћуте о овоме, али ја сам првих шест месеци од Адријановог доласка на свет патила од постпорођајне депресије. Манифестовала се тако што сам била потпуно безвољна за било коју активност у вези са бебом, чак нисам знала шта да радим са сином, плашила сам се да нећу моћи - испричала је Весна приликом гостовања у једној емисији и открила да је Ђоле чинио све што је било у његовој моћи не би ли јој помогао.

Фото: Милена Анђела

 

- Није помогло ни што се Ђоле постарао да ми све буде максимално олакшано, унајмио је жену која нам је помагала око свих кућних послова, моје је било само да будем мајка, да се посветим сину и ништа више од тога, али ја некако на самом почетку нисам могла. Наравно, то је временом пролазило и развила сам веома посебан однос с њим. Касније, када сам родила Лауру, већ сам много другачије гледала на ствари - признала је певачица која је због тешкоћа у родитељству морала да се обрати и психотерапеуту.

 Како јој је син одрастао она је одлучила да се обрати и стручном лицу како би успела да му се посвети, а и да побољша квалитет њихових живота.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novosti

 

- Како је Адриано постајао све старији, нисам могла да се изборим с његовим темпераментом, ништа ме није слушао и за све је мислио да зна боље. Зато сам се обратила за помоћ професионалцу и учила сам да другачије приступим свом детету како бисмо пронашли заједнички језик. Ђоле је у том погледу био другачији од мене, умео је да повуче границу и буде строг када је потребно, али и попустљив у истој мери - закључила је она.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".