Табуре је веома користан  комад намештаја у простору. Мањи је, па пружа могућност и за екпериментисање, као и да на разне начине комбинујете тканину и боје табуреа које ће додатно освежити простор. Табуре може бити и сјајна замена за столицу и служити као додатни, лако преносиви, комад намештаја за седење у вашој дневној соби. Уколико је чвршћег материјала, нпр. од коже, може да послужи и као помоћни сточић за кафу.

За савремене модерне амбијенте одличан избор је табуре БРИЖ у тамнозеленом штофу, који је идеална комбинација са фотељом БРИЖ у истом дезену. У овакав амбијент дневног боравка сјајно би се уклопио лежај БОЈАНА, који је веома практичан, а доприноси и естетици простора.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Његова употреба свакако је вишенаменска, а једна од главних предности је што може лако да се помера, па може бити савршен за уређење вашег дневног боравка. Овакав тип табуреа може преузети и улогу клуб сточића, где можете ставити послужење. Коришћење табуреа уместо клуб столова само је један од савремених трендова.

Табуре са поклопцем, попут табуре клупе JENNY је увек одличан избор, јер пружа додатни простор за одлагање, па је у дневној соби идеалан за одлагање часописа, прекривача и јастучића за свакодневни одмор, у дечијој соби за играчке, а у спаваћој соби је одличан за позиционирање уз само узножје кревета, као што је случај са креветом АГАТА 200x160, где може бити користан за одлагање постељине и других потребних ствари.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

У тренду су и плетени табуреи, који се својим привлачним изгледом уклапају у било који стил уређења, од класичног до минималистичког. Доступни су у више различитих боја, а удобни су и лако преносиви, па можете да се опустите у било ком кутку у дому. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу да их уклопите уз систем елемената ЛАЗИО за дневни боравак, који оплемењује топлина артисан храста и чини га привлачним за модерне домове.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Који год да је стил уређења вашег дома, табуре је свакако практични и декоративни детаљ који вам је потребан, а који ће пружити додатни комфор и допринети вашим тренуцима одмора и опуштања.