Марија је признала и како је и зашто успела на музичкој сцени.

- Нисам желела да причам о губицима бебе, јер нико не мора да зна да ли сам или нисам тужна и како ми је - почиње Микићева, и открива интимне детаље.

Фото: АТА имагес

 

- Десило ми се два пута да изгубим бебу, а да имам заказан наступ. Док сам се спремала буквално сам плакала и шминкала се. Једном се то десило у недељу, а наступ сам већ имала у среду. Певала сам и вратила се кући с другом енергијом. Никада нико није знао и није приметио како ми је.

Фото: АТА имагес

 

Певачица се осврнула и недавну исповест о тромбофилији и признала да у први мах о свему томе није хтела да говори.

- Када ми се то дешавало, говорила сам блиским људима да ћуте и не причају о томе, док ме једна другарица није питала мислим ли да сам себична. Сасекла ме је, а у глави су ми били родитељи, породица... Рекла сам себи да је у праву и чим сам добила прилику, говорила сам о томе. Сада већ знам око 30 девојака које су отишле да раде тест на тромбофилију и неке ће решити свој проблем. Урадила сам добро дело иако знам да ће ме ти наслови увек пратити, али и то је у реду. Чланови фамилије ме нису критиковали, али су ме питали да ли сам морала да јавно причам о томе. Нисам морала, али сам хтела и не кајем се - завршила је Марија.

Фото: АТА имагес

 

Марија је на духовит начин испричала како и зашто је успела на музичкој сцени и нагласила да до статуса звезде мора још много да ради.

- Када сам почела да певам, била сам буцка. Испливала сам јер никоме нисам била претња. Да сам била добра рибетина у тесној гардероби, вероватно би мислили да се фолирам и  глумим. Мислим да ме нико никада није гледао као претњу, а када сам смршала, почели су другачије да ме посматрају - објаснила је Микићева.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".