Оне су остале запрепашћене када су усред емисије морале да напусте студио. Нетом прије него што им је на интервју стигла америчка потпредседница Камала Херис, водитељкама је речено да морају да напусте програм, јер су позитивне на корона вирус.

- Вас две мораћете да изађете на тренутак - рекао је водитељицама глас иза камере.

- Чини се да се овде догађа нешто чега нисам 100 посто свесна. Може ли неко, молим вас, да ми објасни шта се догађа? - упитала је трећа водитељка, Џој Бехар док је започињала нови блок садржаја у емисији.

Одговор "не" је добила најављујући гостовање Камале Херис, која се на крају у програм укључила из другог студија АБЦ-а у Њјујорку.

Након блока реклама, гледаоци су могли да виде да су Бехар и четврта водитељка Сара Хејнс, пребачене на средину полукружног стола, док Наваро и Хостин више није било. Бехар је потом објаснила шта се догодило.

- Будући да ће ово сваког тренутка бити главна вест, Сани и Ана очигледно су обе позитивне на ковид. Колико год се трудили, овакве ствари се догађају, вероватно ће се брзо опоравити и сигурно ће бити добро, јер су обе потпуно вакцинисане - открила је Бехар.