У емисији ''Звезде Гранда Специјал'' водитељ Синиша Медић је тражио да Давид овога пута одабере страну, тачније каже да ли је пре за Цецу, или некадашњу чланицу жирија, Јелену Карлеушу, са којом је имао сјајан однос.

Фото: АТА имагес

 

Рокер је након мало размишљања одговорио да је то ипак Цеца, због чега је водитељ помислио да певач то каже само зато што га је Јелена блокирала.

- Не, није зато. Јелена има право на своје дечје болести као и свако од нас, а тада када је она била у такмичењу нисам знао Цецу - објаснио је Давид па образложио која је кључна разлика.

- Како је ушла првог дана, рекла је: ''Пишите мој број телефона'', када је Марија добацила да имамо и групу, одмах је тражила да је убацимо. Рекла је да нам свима стоји на располагању 00/24 за било шта. Цеца је заиста доступна и у поноћ, то вам тврдим, јер комуницирамо са њом у то доба, и у два ујутру и у два поподне. Према томе та врста сусретљивости је победила да кажем, ипак Цеца.

Фото: АТА имагес

 

Како је у тих неколико година колико су радили заједно Ђорђе показивао наклоност према Јелени, нико се није надао оваквом одговору. Међутим, Давид је објаснио да ово што сад говори има везе искључиво са послом и да то не значи да Јелену више не воли и не поштује.

- Увек ми је фалило то што Јелена није била у тој вибер групи, није је интересовало, увек је била негде из неког off-a. Кад седи на столици поред тебе, теби делује да је све то кул. Видите, Јелена је неко кога ја волим и ту уопште говора нема. Јелена је неко с ким смо овде јели 'леба и са ким смо се само тако зезали. Али у овој причи, да ли је црна или плава, ја кажем црна, плава није хтела да јој се приђе- рекао је певач.

Фото: Н. Скендерија

 

Водитељка Сања Кужет је пажљиво слушала шта Давид има да каже а затим изјавила да би Јелена сигурно имала неки одговор на његово излагање па додала:

Фото: В. Данилов

 

- Ја сам лав у хороскопу као и она, тако да је разумем. То је било њено право - кратко је рекла Сања.

(Гранд)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".