Млада је тражила "високог, кршног, истетовираног", али јој је Јована одржала буквицу, и то неколико пута током емисије, а онда и пред матичарком. Јована је прво, говорећи о с*ксу с младенцима, рекла да је "кревет њено природно станиште".

- Ја ту владам, ту сам уметница. Нећу да глумим да никада нисам видела знаш већ шта, али никада нисам имала с*кс, ја сам увек само водила љубав - рекла је она.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Када је млада сазнала да је младожења "млад и неискусан", Јована је питала "Је л' волиш груб с*кс", на шта је млада рекла "да".

- Знала сам, не треба то тако, то ће од тебе чинити несрећну жену. Жене се пале да буду малтретиране, свакој сам рекла да беже од мушкараца који вас кажњавају јер их волите.

Фото: В. Данилов

 

Када су младенци коначно стали једно пред друго, млада у почетку није била одушевљена, па је ћутала и није знала шта да каже. Када ју је водитељка Милица питала што ћути, она је рекла "Спава ми се":

- Ленчуго. Одустала си од певања, конобарисања, ти мислиш да можеш таква да се удаш. Да си дошла код мене ја бих рекла облачи се, где си кренула, да не радиш ништа?! Ленчуга! - била је оштра Јована у емисији "Брак на невиђено".