Наиме, Јована је гостовала у Новом Јутру код Јоване Јеремић и том приликом је открила шта је све урадила на себи и да ли се каје због естетских корекција.

- Нисам рекла да ми је унаказио нос јер нисам хтела да спавам са њим. Само сам рекла да не желим да се виђам на тему мог носа, само желим да ми каже да ли може то да реши. Време је прошло, али нос је остао подигнут. Каже да то није грешка, да то тако треба да изгледа. То није био део нашег договора. Баш је учестало поређење са Мајкл Џексоном. Пронашла сам и сама сличности - почела је Тамара.


- Желим начин да чујем, а не да се гледамо. Он спава са доста наших певачица и старлета. Они имају времена да одлазе, да се виђају приватно. Ја немам времена, имам мало дете. Платила сам 10.000 евра за операцију. Он мени није ломио нос, мислио је да ћемо се виђати свако мало да он мени тај нос спушта. Добри су хирурзи у Турској, али нису сви добри. Они су развили тај естетски туризам - додала је Ђурићева.

Истакла је да је једна од наших највећих звезда радила корекције код њега, али да је за узврат и спавала са њим.

- Овај доктор важи за једног од највећих. Код њега је радила наша највећа звезда, само што је она ишла пуно пута и она је спавала са њим. Па је имала времена да иде и да то мења. Када добијем килограме, добијем и круглину лица што ми се не допада. Хтела сам само мало, и кад хоћеш само мало да додаш ти поквариш све. Није то тешка операција, извадићемо хрскавицу из уха или ребро да ми нос изгледа природније и спуштеније. Турска је проглашена за најбољу. Он је великим светским звездама радио тело, он то добро ради, али није добар за лице - закључила је Тамара.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".