Осим уживања у лепоти родног града, слободне дане искористио је да коначно уђе у студио и посвети се раду на новим песмама, али пре тога обрадовао је публику са два кавера, од којих је једна обрада старог хита "Очи су њене као небо плаве", коју у оригиналу изводи његов отац.

- Милош то није добро отпевао под број један (смех), а ја сам сада објаснио како то треба да се ради - нашалио се Микица, па додао:

- Свидела нам се песма и стварно смо је из љубави урадили и представили народу. Тата је то аминовао и рекао одмах да би ми то требало да урадимо - открио је Бојанић и додао да је то тек део изненађења које је припремио за публику.

Подсетимо, Милошев син Микица живео је у Канади, док је његов брат Бане годинама стациониран у Детроиту. Њих двојица су ожењени и имају децу.

– Бане живи у Америци, а Микица је у Канади, али нису далеко један од другог. Четири и по сата вожње. Синови се баве истим послом, имају камионске фирме. Бане је основао фирму која се бави транспортом хране, затим и Микица, па њих двојица сарађују и лепо функционишу. Могу да кажем да сада најмирније живим откад су тамо, јер су обојица стали на ноге – открио је једном приликом Милош.

Бојанић се, међутим, са синовима виђа ретко, тек једном годишње како је једном рекао. Тада је открио и да постоји могућност да се Микица врати у Србију јер је носталгичан, што се сада и догодило, док је Бане развио бизнис у Америци и нема намеру да се враћа у домовину.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".