Многе је изненадила вест да је Ражнатовићева уполовила у нову везу, јер је недавно окончала дугогдишњу љубав. Наиме, она је пре два месеца раскинула са Ђорђем Куљићем након пет година везе.

 

 

Иако су многи сматрали да ће њихов однос бити крунисан браком, с обзиром да су важили за један од најскладнијих парова, уследио је крај романсе. Главни проблем у њиховој вези била је раздвојеност због чега су се емоције угасиле, а певачица и бизнисмен остали су у пријатељским односима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anastasija.x.raznatovic

 

 

- Заиста мислим да нисам остала недоречена, јер све у вези са том причом сам рекла како јесте, иако се очекује да је много бомбастичнија и драматичнија. Није било патње. Одрасли смо људи, цивилизовано смо се разишли и наставили даље, свако својим путем - истакла је Анастасија за "Сторy" и додала да је Ђорђе није разочарао и повредио.

Костадин Терзић

Занимљиво је и то да је Анастасија и пре Ђорђа била у озбиљној вези, и то са сином фудбалске легенде, Костадином Терзићем.

Костадин иначе син Звездана Терзића, широј јавности управо је постао познат широј јавности захваљујући романси са Анастасијом Ражнатовић. Њих двоје уживали су у првој, наивној љубави, а када су се растали, урадили су то као одрасли људи, на пристојан и цивилизован начин.

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Није било никакве свађе, растали смо се на најнормалнији начин. Остали смо пријатељи, а приче о нашим свађама немају везе са истином. И даље имам лепо мишљење о Костадину - рекла је Анастасија својевремено.

Милош Теодосић

Како су медији тада писали, Анастасија је убрзо након Костадина упловила у романсу са нашим познатим кошаркашем Милошем Теодосићем, а наводно су заједно провели три месеца.

 

 

Крах се десио због тога што је он тада био у Русији, а певачица у Србији. Анастасија и Милош су после раскида наводно остали у добрим односима, а касније се кошаркаш оженио глумицом Јелисаветом Орашанин.

Немања Залада

Пре Терзића, Анастасија је 2012. била у вези са фудбалером Немањом Заладом, сином прослављеног голмана Партизана Радета Залада. Певачица је тада имала само 14 година, њихова љубав није дуго потрајала, па је Немања убрзо пао у заборав.

Анастасија је недавно за "Сторy" истакла како је након раскида са Куљићем спремна да крене даље, а убрзо након тога десила јој се љубав с Немањом Гудељом. 

Фото: Фејсбук принтскрин/Nemanja Zalad

 

 

Анастасија и фудбалер упознали су се преко заједничких пријатеља, а после пар излазака отпочели су љубавну везу. Њих двоје за сада не желе да причају о својој љубави, а Анастасија је прошле недеље рекла да је спремна за нову љубав.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".