Након што је то открио, он се поново огласио како би честитао празник свима који славе данас:

- Овим путем бих честитао Васкрс свим мојим пријатељима и људима који данас прослављате овај диван дан. Уживајте у данашњем дану са својим породицама и желим вам да у миру и љубави прославите. Хвала на свему. Поздрав од Јањуша - написао је бивши задругар на свом Инстаграм сторију.

Подсетимо, Јањуш је дисквалификован из "Задруге" након што је самовољно напустио Белу кућу.

Фото: Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

 

Он је претходно отишао на гласање где је искористио прилику да узме телефон од непознате жене и наводно позвао ћерку Круну.

Фото: Инстаграм принтскрин/mali_janjus

 

 

- Хвала свима који сте ме јавно и тајно подржавали свих ових месеци, једноставно доста порука добијам да ли је намештено што сам изашао и да ли су ме избацили намерно, искрено ћу одговорити за мој долазак сам сам одлучио и сам сам крив, што се тиче продукције и ове сезоне за њих не могу да кажем једну ружну реч, какви су били према мени... Могу само најбоље, искрено је тако. Сам сам крив и то је то... Жао ми је због вас, јер стварно не могу да верујем колико људи ме воли и колико је подршка моја била за мене, али то је живот, идемо даље - написао је Јањуш на Инстаграму након што је побегао из Задруге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".