Вага, Близанци и Водолија инспирисани идејама правде желе да исправе туђе грешке. Лако ћете изгладити неспоразуме у љубави и упловити у мирна љубавна уточишта.

Ован, Лав и Стрелац раде више него иначе на свим својим везама, па ће бити награђени осећајем припадности и поштовања.

Рак, Шкорпија и Рибе су прави људи којима се можете обратити за савет и подршку. Објективан поглед на ситуацију заједно са вашом емоционалном осетљивошћу помоћи ће вама и другима да пронађете право решење за све ваше невоље и болове.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик, Јарац и Девица ће своје активности довести до коначног успеха. Положени испити, дипломе, признања, новац, напредовање, без обзира у ком облику дође потврда вашег успеха, бићете презадовољни.

Прво овогодишње помрачење Сунца долази 30. априла са младим Месецом у Бику. Снажан тренутак за нове почетке, смишљено крећемо у акцију. Не заборавимо на финансије. Ако сте у минусу, размислите како да добро инвестирате, а ако сте у минусу, размислите о штедњи да бисте платили заостатак. И могли бисмо да вратимо тело у форму! Не морамо да се исцрпљујемо вежбањем, довољно је да се окренемо свежој храни. Шетња у природи, рад у башти, довољно сна и уредан распоред дневних активности ефикасно ће нас освежити.

Бик, Рак и Јарац могу мирно да уживају у љубави и лепоти. Приуштите себи масажу, wеллнесс, добру храну, све оно што ће испунити ваша чула задовољством и задовољством. И поделите све са својим партнером.

За Стрелца, Овна и Лава подсетник да другачије организују своје време. Ужурбаност, рад и сав уложени труд немају смисла ако не успете да уживате у резултатима свог рада.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолије ће ојачати осећај сигурности са породицом, улепшавајући дом и решавајући заостале практичне стране живота. Вага и Близанци би требало да буду чврсти изнутра. Сви облици рада на себи , самопомоћ кроз оно што вас јача је сада најважнији задатак.

Рак, Рибе и Шкорпија треба да поделе своје идеје са другима. Ваше добро расположење и креативност инспирисаће друге, а сви пословни пројекти ће цветати само у тимском раду.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".