Поред овог, Милан се осврнуо на остала глумачка остварења у којима ћемо имати прилику да га видимо и открио на који начин, поред свих обавеза, воли да се релаксира.

Марићу лик Лаушевића неће бити прва улога у којој ће глумити "познату личност". У серији "Породица", Марић је тумачио лик Чеде Јовановића, а потом на великом платну највећег боема Тому Здравковића.

Фото: А. Кујучев

 

 

- Осећао сам терет и фрку зато што о историјској личности људи већ имају свој утисак. Наравно, имам га и ја, али глумац не може да преноси свој утисак, нити утисак јавности, већ мора наћи нешто што је уникатно за ту особу и пресликати је на себе. С друге стране, то је на неки начин лакше, јер је то брисан простор и радите како мислите да треба и може се много шире истраживати. Те улоге су ми биле изазовније јер сам унутар тог затвореног простора могао да се поигравам. Константно сте под лупом јавности - рекао је Милан осврнувши се на играње реалних личности које су обележиле и наш живот.

Глумац је признао да се често због својих улога осећа тескобно и под стерсом, али да нема јасан начин на који то може да превазиђе, те се препушта датом тренутку и у њему ради оно што му прија.

Глумац се осврнуо и на свој лик у популарној саги серије "Државни службеник", чија ће трећа сезона ускоро почети да се емитује на малим екранима.

Фото: Архива Новости

 

 

- Однос са супругом је и даље најјача тема којом се мој лик бави у наставку. Кроз бројне дилеме и борбе са самим собом, Лазар покушава да избалансира притисак који осећа због посла и породице. Покушава да заштити породицу, да одвоји приватно од пословног, али у његовој ситуацији та два света се често мешају и то њему пада јако тешко. Његова борба са самим собом се наставља и у овој сезони - завршава Марић за "Објектив".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".