Подсетимо, Раста је признао је да је дрогу која је у октобру 2019. године пронађена код њега држао за личну употребу и склопио је споразум о признању кривице на основу ког је постигнут договор да буде кажњен са годину дана кућног затвора.

- Стефан Ђурић је нагодбу склопио с Вишим тужилаштвом у Београду, које је водило истрагу против њега и Луке Б. због трговине дрогом. Међутим, како није било довољно доказа да је дрогу држао ради даље продаје, а он је признао да је држао ради сопствене употребе, склопљен је споразум о признању кривице, на основу ког је договорено да буде кажњен са годину дана кућног затвора - речено је раније тим поводом.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

Током боравка у кућном притвору у неколико наврата је давао интервјује за медије, а тим поводом је рекао:

- Могу ти рећи да сам добро, као да сам био на неком менталном одмору од свега, пошто ја већ дуго радим брзим темпом и много тога ми се и овако издешавало, можда је то био неки период кад сам сам са собом могао да размислим генерано о животу, и о свим стварима и могу ти рећи да ми је, колико год и како год то звучи, пријало - рекао је он.

Одмах након скидања наногице Раста се у пратњи пријатеља запутио на периферију Београда где ће током читавог дана снимати спот за нову песму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".