Њена бака Регина Спасић, која ју је одгајила, тешко је поднела унукине сузе, а након што се оголила пред читавом нацијом, признаје да је поново све подсећа на стравичан животни период - последњих дана много је коментара и знатижељних погледа мештана овог села крај Ковина, а посебно је узнемирана откад су кренуле гласине да је "силоватељ у мантији" поново на слободи. И поново у селу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Знајте како, није ми свеједно. То не може да се заборави што се њој и нама десило. Сада нам је исто, као што је то јуче било. Немам мира, народ прича. Они све знају, упознати су. Коментаришу сви: "Свака јој част, добро је што је имала срца и снаге да то изнесе". Ипак то гледа читава нација. Тада је био дете, били су тад медији, новине, али није било то као сада. Искрено је причала, није јој било свеједно - каже Регина и признаје да је, поред многобројних коментара подршке, било и неколико оних негативних.

- Било је неких коментара, то неки олоши најгори коментаришу. То коментаришу они који су као и тај свештеник. Неки олош из села је писао мојој ћерки, Викторијиној тетки, за њу нешто баш вулгарно, псовао је, рекао да Викторија треба да се врати у Крагујевац, одакле је дошла, па му је моја ћерка жестоко узвратила - признаје Регина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Ипак, оптимизам јој враћају сви они охрабрујући позитивни коментари.

- Викторији се сви диве, то је оно што чујем и знам! Није ми било свеједно, верујте ми, а ноћима већ не спавам, буди ме то осећање, јаче је од мене. Ипак је то била јако велика трагедија. То ће да прати Викторију док је жива, тај стрес - изјавила је Виктријина бака.

Последњих дана у медијима кружило је неколико верзија прича - и док једни тврде да је Милован Ђокић још увек у затвору, други пак кажу да је пре само неколико дана, пуштен на слободу. Прича се да је побегао из Србије код својих у Босну, а сада су очевици открили да су га видели у селу Плочица, где је над Викторијом својевремено и починио монструозан чин. Ове приче чула је и њена бака Регина.

- Ја га нисам видела, али један човек из села каже да га је видео. Сад, не знам, ја га нисам видела. Свако има своју причу - да је овде, да је код оца у Босни ... Онда, неко други ми каже да је још у затвору. Народ као народ, ја док га не видим не могу ништа да кажем - прича Регина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Узнемирена сам. Док је био тамо, некако ми је лакше, знам да је тамо, а сад ... Ја бих њега доживотно казнила! Мој супруг, Викторијин деда, плане брзо. Свет је мали... Сад бих ја морала да стрепим кад идем у село, да се њих двојица случајно не сретну, јер је мој муж рекао да ће да га одробија. Рекао је: "Он је мој и Божији", ја знам да он то неће да му опрости. Село је мало, а супруг кад га види, брзо плане. Близина тог човека ми уноси немир - завршава Виктроијина бака за "Пинк.рс".