- Одједном сам добила напад жучи, мислила сам да је слепо црево. Морала сам на операцију и због свега тога сам доста смршала. После интервенције сам од лекара добила списак шта смем да једем, тако да сам се прилагодила другачијој исхрани - каже Ивана додаје да јој у почетку није пријао нови режим исхране.

Фото: В. Данилов

 

 

- Ништа нисам могла да једем. Онда сам почела да узимам више мањих оброка дневно и то ми је убрзало метаболизам. Била сам на детоксу, спремала сам све оброке на води и јела углавном чорбасто. Сутлијаш сам спремала са водом уместо са млеком, а јела сам и доста воћних компота. Буквално сам живела на чорбицама са поврћем и месом, само то ми је пријало. Тако сам скинула десет килограма, а планирам још пет.

Бивша певачица чувене групе "Тап 011" признаје да је дуго кубурила са вишком килограма.

 

 

- Последњих десет година била сам веома незадовољна када себе видим на телевизији или у новинама. Никако нисам успевала да скинем вишак који сам добила после порођаја. Ишла сам и у теретану, кад год сам имала времена. Волим да вежбам, али нисам дуго, јер сам у јануару прележала корону, тако да сам направила мало дужу паузу - прича Ивана за "Старс".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".