Певач је данас напунио 50 година, а његова супруга Јована и колегиница и пријатељица Мања Грчић задужене су за организацију прославе која ће се одржати вечерас, а велики број јавних личности наћи ће се на списку званица.

Фото: В. Данилов

 

Жељко је открио и да ли постоје моменти у животу које би желео да промени.

- Свакако да постоје. Међутим, увек сам тежио нечему новом. Подсећања служе да кроз њих само пролазиш, као и да у њима пронађеш и некакву врсту инспирације, као и нечег што је обавезујуће. Некада човек на неке ствари не може утицати, а некада може - рекао је певач за  “Блиц”, а потом открио како замишља наредних педесет година.

Фото: АТА имагес

 

- Мислио сам, иако волим рођендане и светковине, да овај јубиларни не прослављам. Међутим, моја Јована се са тим апсолутно није слагала. Тако да су она и Мања организовале прославу, па се ја нисам мешао ни у шта. Сигуран сам да ће то бити јубилеј за памћење. Искрен да будем, то што долазим као гост-слављеник ми и те како прија. Претпостављам и да сам заслужио такву пажњу. Наредних 50 замишљам тако да све што долази је само рефлексија свега што си урадио пре тога. Е, сад да видимо. Верујем у све добро и позитивно - искрен је музичар и композитор великог броја хитова.

Фото: АТА имагес

 

И док већина сматра да су године само број на папиру, Жељко открива какав је његов став тим поводом:

- Јесу године број. Али на бројеве се не треба претерано освртати. Да смо на некој другој планети, ја бих сада имао 10 година, а не 50. Дакле, све може да буде релативно - кроз смех прича певач.

Фото: АТА имагес

 

Сумирајући године иза себе, Жељко је истакао:

- Немам конкретан одговор на ово питање. Све тешке ситуације, потребно је прогласити нормалним, јер једино тако можеш наставити нормално да живиш, да се надаш. Исто тако, лепе моменте проглашавам нечим што си вероватно заслужио, и ни у њима се претерано не понети, него их ускладиштити у фиоку нечег лепог, што ће ти за будућност бити и инспирације и обавеза. Све у свему, све је искуство, и школа. Поуке и поруке пратити. Остало је све на Богу - објаснио је Јоксимовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".