Позната певачица Нада Топћагић заједно са супругом Златко Ђорђевић радила је зарађивала огромне своте новца, на свадбама, крштењима, приватним забавама, концертима и манифестацијама. Свој новац су штедели да би касније улагали у некретнине. 

Певачица у свом власништву поседује неколико кућа и станова по Србији али и Црној Гори, а одржавање свега много кошта. Само док плати неопходне месечне трошкове, рачуне и порез и све што иде уз то, месечно мора имати у готовини минимум 1.000 евра, а да не причамо о реновирању, сређивању и другим стварима које изискују трошак.

Топчагићева открива да је најсрећнија била када је имала само један станчић који је увек био скоцкан.

- Некада ми је била мирна глава. Нити сам имала трошкова, нити сам размишљала о плаћањима. Имала сам свој станчић и била сам најсрећнија. Ништа ми није фалило. Овако цео живот нешто купујеш, па кад купиш мораш да средиш, па кад средиш мораш да одржаваш, а одржавање кошта. Таман решиш један проблем, онда мораш други и тако све у круг. Човек не може више да се наплаћа свега тога. Наравно, хвала Богу да смо Златко и ја могли све то да купимо и приуштимо, таман посла да кукам, али човече не могу постићи све да обиђем и намирим. Распродаћу све некретнине, не могу више да плаћам рачуне и ринам. Па, мајке ми (смех). Нећу више да ме боли глава - рекла је певачица за београдске медије.

Нада је овог лета реновирала комплетно кућу у Црној Гори, са којом је имала проблем, јер се оштетила током вандредног стања услед коронавируса.