Пре годину дана, преминуо је врхунски уметник Сања Илић, у коме је Даница видела другог оца и са чијом смрћу ни дан данас не може да се помири.

 

 

Крстићеву данас често виђамо у улози жирија емисије "Никад Није Касно", а управо са својим преминулим шефом је први пут гостовала у популарном шоу.

- Седела сам са њим у кафићу покушавајући пети пут да му дам оставку јер сам покушавала да изађем из бенда, али сам била заљубљена у све колеге, дружење и концепт групе, али сам морала мало више да кренем да стављам акценат на своју соло каријеру. Њега је тада звао Жика, кога сам ја иначе мало пре тога одбила рекавши да имам обавезе, и ја онако плачем на сред кафића како морам да дам оставку, а Сања ми каже да мора да се јави. Жика га је питао да дође у жири и за мене, и он му рекао да ћемо доћи заједно - присетила се она током гостовања у једној емисији.

Фото: Милена Анђела

 

 

Тако је почела њена љубав према овој емисији, а Жика се данас увек радо одазове на позив.

- Сваки пут се наслушам фантастичних прича и јако ме мотивише то како они и даље имају снаге да се боре и да буду насмејани и срећни и да дођу ту да певају - истакла је Даница.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".