Иако је пар од почетка везе под будним оком јавности, мало је познато да је Пријовићка захтевала да се Филип дистанцира од своје дугогодишње пријатељице Марије Шерифовић.

Када је сазнала да Марија не подржава њену и Филипову љубав, Бренина снајка  забранила је супругу близак контакт са њом.

Фото: Небојша Параушић

 

- Филип и Марија су се дружили годинама, били су кућни пријатељи, и имали су веома присан однос - Истакао је извор.

- Ишли су једно код другог на рођендане, излазили су заједно, имали су исто друштво. Често су се окупљали по кућама, правили седељке, путовали и, што је најбитније, могли су да причају о свему - Наставио је извор:

- Све је супер функционисало док се Филип и Александра нису смували. Када је чула да је с њом ушао у везу, Марија је рекла да није за ту везу - 

- С обзиром на то колико су блиски другови били, то није ништа чудно, рекла му је своје мишљење. Проблем је настао када је то Александра чула. Она је тада Филипу направила фрку, наљутила се и посвађала с њим. Тада му је забранила дружење с Маријом. Рекла је да он не може да буде близак са особама које не подржавају њихову љубав, да је то издаја, и захтевала да се дистанцира од ње - Закључио је извор.

Филип се плашио да ће га Александра оставити, па се дистанцирао од Марије, као и од осталих који их нису подржавали.

- Наравно, он је у том тренутку био толико заљубљен у њу да је прихватио ултиматум. Плашио се да ће га Александра оставити, и скроз се дистанцирао како од Марије, тако и од многих других пријатеља који су били истог мишљења -

(Ало)