Пар је био у црним одевним комбинацијама, а виђени су како са пријатељима славе у италијанском ресторану Џоунс у Вест Холивуду у Калифорнији.

Нур је у понедељак свом дечку честитала рођендан и путем Инстаграм "сторија" снимком која приказује млађег Паћина. Она је од њега млађа 54 године, али то јој није никакав проблем јер преферира да буде у вези са много старијим мушкарцима.

Фото: Инстаграм принтскрин/nooralfallah

 

 

Нур је, наиме, била у вези с Миком Џегером када је он имао 74, а она само 22 године. Такође, својевремено се шушкало да се виђа с милијардером и филантропом Николасом Бергруеном (60) као и са 91-годишњим Клинтом Иствудом. Ипак, Нур је демантовала да је била у вези са Иствудом, рекавши да је популарни глумац и редитељ њен породични пријатељ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 

Паћино и Нур први пут су виђени заједно почетком априла када су вечерали у једном италијанском ресторану. Међутим, неименовани извор за Пејџ Сикс открио је да су се њих двоје тајно виђали за време пандемије.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 

- Паћино и Нур почели су да се виђају током пандемије. Она углавном излази са врло богатим старијим мушкарцима… С Алом је већ неко време и добро се слажу. Чини се да им разлика у годинама није проблем, иако је он старији од њеног оца. Нур се дружи само са припадницима џет сета и долази из богате породице - испричао је извор.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".