Јавну сцену тресе прича о разводу водитељке Марије Вељковић. И њене колегинице из квиза "Слагалица" имале су турбулентан љубавни живот.


МАРИЈА ВЕЉКОВИЋ

Да се и поред троје дивне деце Марија Вељковић и Милан Миловановић разводе, знало се још пре неколико месеци, а онда је у медијима одјекнула вест да се Марија развела наводно због наводне афере са Урошем Ћертићем. И док је Марија била шокирана када су је новинари позвали да утврде тачност ових информација, Ћертић се није превише изненадио позиву, преносили су домаћи медији.

- Да истина је, а њему имам да поручим: "Ако по друштвеним мрежама не престане да малтретира Марију и мене изаћи ћу на телевизију са националном фреквенцијом и проговорити о свему" - рекао је Ћертић за домаће медије.

Марија је била у браку са Миланом Миловановићем, архитектом за којег се удала 2011. године. Када је водитељка раније говорила о њеним плановима за развод истицала је да томе није допринела трећа особа.

- Не мора да буде тако. Емотивно смо се удаљили и то је био крај. Када сте с неким јако дуго, а све више осећате да није као пре, такве одлуке се саме наметну - рекла је раније водитељка.


КРИСТИНА РАДЕНКОВИЋ

Кристина је већ осам година у срећном браку са адвокатом Николом Радојевићем, са којим има двоје деце.

- Никола и ја смо се упознали сасвим случајно, и то на улици док је он тражио изгубљеног пса, а ја сам шетала своје две куце. У моменту када је мој пас излетео на пут јурећи мачку, замало га је ударио ауто. Никола га је ухватио, пришао ми, дао ми га и тада ме питао да ли сам видела његовог пса. Како сам јако слаба на животиње, дала сам се у акцију да му помогнем. Разлетела сам се тада по крају да га нађем. Када сам га током тражења срела још једном, дао ми је своју визиткарту, а остало је историја - изјавила је она пре неколико година за домаће медије.

И док није упловила у брачне воде, медији су писали да ни њој нису баш цветале руже у љубави. Она се упознала са бившим рукометашом Љубом Јовановићем давне 2004. године, а мало након познанства су упловили у љубавну причу. Међутим, та веза је имала много трзавица, а поготово када је спортиста упознао певачицу Наташу Беквалац, преносили су тада медији.

Како је 2013. године говорила Кристина, доказ њихове јаке љубави је тај што су се и након раскида увек враћали једно другоме.

- Схватам да смо једно крај другог емотивно сазрели и то што смо поново заједно је можда најлепша ствар која је могла да нам се деси. У Љуби има истинског пријатеља за цео живот - говорила је она тада.

Међутим, дефинитивни крај њихове љубави био је 2014. године када се Љуба помирио са Наташом Беквалац и дефинитивно прекинуо сваки однос са Кристином. Нкон овог краха, Кристина упознаје Николу Радојевића, њеног садашњег супруга, док Љуба у исто време жени Беквалчеву.

МИЛИЦА ГАЦИН

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Ако се о нечијем приватном животу мало зна, онда је то дефинитивно Милица Гацин. У ретким ситуацијама када је хтела да каже нешто о овим стварима је било када се разводила од супруга са којим има ћерке Хану и Катју.

Она је ову исповест хтела да исприча свима, па је тако објавила видео на Инстаграму.

- Ја са својих 20 година нисам знала апсолутно ништа, срљала сам, са 30 сам нешто као била мало паметнија, али и даље сам срљала. И онда сам се тако укалупљена у тај стереотип страшно трудила да удовољим првом детету, другом детету, мужу. Ја нисам излазила из кухиње данима, сатима. Да све буде тип-топ, јер сам из војвођанске куће, да све буде скувано, намирено, да буде како треба, кућа, деца. Да све буде перфектно. И знате шта се десило? На првом великом камену спотицања, односно на првом великом животном проблему, окренуо се на пети и отишао. Рекао је "ја ово више не могу, мени је тешко", и окренуо се и отишао - испричала је Милица у поменутом видеу па додала:

- Ја сам се нашла у незавидној ситуацији, са двоје деце, са малом платом, са оцем који је био у катастрофалној ситуацији, такорећи умирући. Тада сам схватила да је моја једина опција успех, да ја немам могућност за било шта друго. Него само имам могућност да успем и то је све што ја себи могу да дозволим. Али уопште није лако - истакла је недавно водитељка.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".