Шикица је истакла да свака жена мора да прође то у животу и критиковала млађе што то не желе да трпе.

- Мој муж је имао 99 швалерки. Колико хоћеш. Конобарице, газдарице, шанкерице. Нек је жив и здрав, шта га брига. Свака жена мора то да прође у животу. Е сад зависи каква је жена. Ове младе неће ништа да трпе. Ако си ти преварио, сад ћу и ја - рекла је певачица гостујући на телевизији Курир.

На питање како је установила да је муж вара, Шикица је искрено одговорила да их је и сама "хватала" на делу.

- Колико сам их пута нашла. Био је један мој кућни пријатељ, био је боксер. Долазио је стално код мене кући. Једно јутро ја долазим и видим нема ми човека кући. Ја ту уватим такси и одем на сплав, право тамо где знам где је. Видим 7 сати ујутру они излазе из кафане, мој муж са швалерком за руку. Овај боксер каже то је моја девојка. Ја сам му ту рекла шта твоја девојка, а Буца је води за руку и ударим га. Он је на то рекао Снежана свака ти част - истакла је певачица.

Није крила и да је физички насрнула на њих.

- Једну сам са мотком ударала. Дошла је једна код мене кући и рекла где је Буца треба да идемо на пут. Какав пут маму ти ј***ем. Није хтела да изађе из собе и ја узмем мотку и избацим је. Какав бре пут ј***ем ли ти лебац - рекла је Шикица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".