Фолкер Дарко Лазић приведен је након што је, између осталог, утврђено да је имао кокаин у организму током вожње, као и недозвољену количину алкохола.

Жалба ће бити уложена из разлога генералне превенције и сврхе кажњавање.

Фото: АТА имагес

 

Полиција сматра да је значајан утицај на јавност, јер је у питању јавна личност која својим поступањем треба да даје позитиван, а не негативан пример осталим учесницима у саобраћају, првенствено младим особама.

Дарко Лазић је за три саобраћајна прекршаја осуђен укупно на 200.000 динара и годину дана заштитне мере забране управљања моторним возило.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/TOXIC TELEVISION

 

Подсетимо, Дарков менаџер открио је њихову страну приче:

- Дарко Лазић је данас око 16 часова приведен у зграду Прекршајног суда у Београду у Савској улици. У присуству адвоката дао је одбрану дежуром судији, где је у целости признао извршње прекршаја вожње без возачке дозволе, уз напомему да поседује возачку дозволу у иностранству коју још није успео да преузме. Такође, признао је да је попио неколико алкохолних пића пре поласка, и није спорио висину измереног алкохола. Тачна је чињеница да је, приликом узорковања, дрога тест показао да је позитиван на присуство наркотика, али Дарко се том тесту добровољно подвргао, максимално је сарађивао са радницима полиције, знајући да ниста од наркотика није конзумирао, тако да остаје питање како се наркотик пронашао у његовом организму - казао је за "Блиц" Дарков менаџер Енес Мирсов.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".