Кажњен је са 200.000 динара и забраном управљања моторним возилом од годину дана, док је Барбара Бобак потом рекла да је дефинитивно ставила тачку на њихову везу.

Мештани Брестача, где Дарко Лазић живи, кажу да певач сумња да је његова бивша девојка Барбара Бобак нашла другог дечка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Били су као рогови у врећи. Свађали су се и мирили. Међутим, сада мислим да је дефинитивно крај. Чуо сам да Лазић сумња да Барбара има другог и да је то главни разлог краха њихове везе - прича комшија, који је инсистирао на анонимности.

И друга мештанка наводи слично.

- Дарко се увек јави, фин је и културан. Ради у башти. Није му ово требало. Кажу да су га жене упропастиле. Тешко је кад носиш терет славе. Не виђам више Барбару да долази, а доскоро је долазила стално - закључује комшиница за "Курир".

Даркова мајка Бранка Лазић је рекла да се јако потресла, изнервирала, као и да је била забринута. Навела је да се није чула са сином, иако је Дарко одавно изашао из притвора.

Барбара је, иначе, рекла да је вест да је имао дрогу у крви није изненадила, док му је тражила да га не види кад буде дошла у стан по гардеробу.

- Чули смо се, рекла сам му да ми јави када не буде у стану да дођем да покупим остатак својих ствари - казала је Барбара, па открила да ли су напрасно прекинуте припреме за њихово венчање, како се причало.

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

 

- Нису текле никакве припреме ни за шта, ја сам одавно ставила тачку на све то - рекла је била одсечно за "Ало".

На питање да ли је била упућена у то да Дарко конзумира кокаин и како је реаговала када је сазнала да је позитиван на нарко-тест, Барбара је рекла:

- Да ли сам била упућена или не не треба никога да интересује. Реаговала сам неизненађено.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".