Међутим судбина је за њега хтела нешто друго. У Гилетовом случају, професија је одабрала њега, а не он њу.


- Увек сам желео да будем успешан, искрено да кажем. Хтео сам да будем спортиста, годинама сам тренирао одбојку и био сам првак државе седам пута. Играо сам за репрезантцију и то није мала ствар. Запоставио сам и школу ради спорта, али не доноси довољно тај спорт код нас у Босни тако да сам морао да се одлучим за нешто друго. Мајка је желела да ја будем правник, али сам био мало несташан (смех). Покушао сам али и мајка је схватила да то није за мене и саветовала ме да идем у музичке воде и ево ту сам где јесам - открио је Гиле.

Десет година прошло је од када је талентовани Гиле однео победу у "Звездама Гранда", а данас је један од најпопуларнијих и најтраженијих вокала на свим прославама и весељима.


- Када се пробудим мало не могу да верујем да је толико времена прошло и да ми се живот толико променио, да сам и изгубио и добио у тим годинама. Ипак најважније је да сам нашао свој прави пут и да градим каријеру на здрав начин. Много ми је та каријера донела лепог у животу - признао је бивши победник "Звезда гранда".

Подсетимо, у музичко такмичење пријавио се савим случајно и није ни сањао да га један сасвим обичан дан може променити његов животни пут.

Фото: АТА имагес

 

- Био је неки дернек, пријатељ је чачкао нешто по интернету и нашао информацију да је последња сезона ''Звезда Гранда'' и да је аудиција у Зрењанину. Ми смо запуцали тамо са голфом двојком и када смо стигли, пријавио сам се први да отпевам да бих што пре завршио. Када је Саша Поповић видео одакле сам дошао одмах ми је средио матрицу и све по реду - рекао је певач.

(Гранд Онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".