Како је јавио РТС, с Аном ће се на евровизијској сцени наћи Милован Бошковић, Коста Ђураковић, Јован Антић и Маја Ранђић, а из приватних разлога, једна од чланица хора наше овогодишње представнице морала је да откаже учешће на фестивалу.

Због тога је брзим реаговањем одлучено да ће дугогодишња телевизијска водитељка и глумица Кристина Раденковић бити део српског евровизијског тима.

Фото: АТА имагес

 

Кристина, која иза себе има велико телевизијско искуство и водитељка је квизова "Слагалица" и "Стигни ме ако знаш", била је водитељка и у грин руму на фестивалу Песма за Евровизију 22.

Водитељка је у једном интервјуу открила да је фан Ане Ђурић Констракте и да верује да ће наша представница одлично проћи на Евровизији.

Фото: В. Данилов

 

- Констракти предвиђам висок пласман, њен сам фан и неизмерно ми је драго што има прилику да себе и своју уметност представи Европи - рекла је Кристина.

Евровизија званично почиње 10. маја, када ће се одржати прво полуфинално вече. Констракта наступа друге полуфиналне вечери, 12. маја, а велико финале заказано је за 14. мај.

Ово ће бити 66. по реду избор за Песму Евровизије, а одржава се у Италији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".