Жртве саобраћајних несрећа често нису изазвичи ових немилих догађаја, а један случајан разговор који је чуо у теретани разбеснео је певача Ђорђа Давида који је на свом Инстаграм профилу упутио апел свим учесницима у саобраћају.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ djordje_david

 

- Данас у теретани чујем једног бају како се хвали како је пре годину дана, на аутопуту док га је један бајкер обилазио, мало закачио колима по задњем точку и упропастио га. Смеје се што ових дана има суђење - препичао је рокер, а затим дао свој суд.

- Да Бог да добио пет година затвора, да га тамо малтретирају најстрашније и да му узму возачку дозволу на годину дана - оштро је искоментарисао Ђорђе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ djordje_david

 

Он је у наредној Инстаграм причи објаснио и проблематику возача.

- Много је психопата у четвороточкашима, искомплекираних, који када поред њих прође мотор и добар фрајер на мотору, комплекси се јављау из потпуно непознатих разлога. Почну да га псују, како могу да га упропасте. Почиње сезона мотора, мислите о овоме - рекао је Давид који "бају" није поштедео и јасно му ставио до знања своје мишљење и још једном апеловао на све да воде рачуна током вожње.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".