Софија на снимку позира на плажи одевена у црни танга бикини који је истакао њене заносне облине. Лепа глумица је заузела вруће позе заводљиво гледајући према камери.

Видео приказује све њене бујне атрибуте у крупном плану, али се сниматељ на крају ипак фокусирао на њено лице. Софија је тада имала 27 година, али она својим новим фотографијама доказује да се скоро уопште није променила и да су године за њу само број.

- Пре 22 године, Колумбија - написала је кратко Софија у опису објаве, а одушевљени фанови наградили су је бројним лајковима и комплиментима, па су јој поручили да је била и остала прелепа.

"Предивна си", "Лепо изгледаш и тада и сада", "Била си и остала прелепа", "Тако си секси", "Каква жена!", коментарисали су.

Подсетимо, звезда серије "Модерна породица" често је говорила о тајни своје фигуре, откривајући да се труди да одржава здраву исхрану током седмице, али и да воли да се размази викендом.

У разговору за СЕЛФ магазин признала је: - Једем пуно воћа и поврћа и често кувамо свеже месо. Почастим се сладоледом и дезертом, али то радимо током викенда. Трудим се да се контролишем током седмице.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".