Лазић је отворио душу о свим скандалима са наркотицима и алкохолом, па открио истину, а том приликом проговорио је и о бившој девојци Барбари Бобак и открио да ли пати.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам емотивац. Барбара и ја смо годину дана живели заједно. Она је добар ортак, али смо схватили да то није то што смо замислили, дошли смо до одлуке да се разиђемо. Такву особу свако треба имати као пријатеља. Волели смо се, поштујемо се. Није ми свеједно. Заједно смо одлучили да буде овако, да останемо пријатељи. Обоје смо људи, њу треба имати као пријатеља - рекао је Дарко у емисији "Амиџи Шоу".

Фото: АТА имагес

 

- Привела ме полиција и то је то! Зашто вас занимају детаљи, мени је забрањено да причам детаље о томе. Не погађа ме ништа. Шта год да урадим то је пута 10, шта год да кажем то није тако, то је дупло горе! Мој менаџер није дао никакву изјаву! Марко Николић ништа лоше није за мене рекао, он дечко не зна о чему се ради. Нећу да коментаришем - истиче Лазић нервозно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Ја сам навикао на све то. Мој живот тако тече. Иде на боље. Нико није повређен, једино сам ја повређен. Неко ми је сипао нешто у пиће. Сад је све у реду. Имам возачку, коју тада нисам понео. Нисам ни планирао тада да возим, мислио сам да останем да спавам - рекао је Дарко.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".