Отац чланце групе Хурикејн Ненад Кнежевић Кнез није жело да даје дуге изјаве у вези распада групе. 

- Не радујем се, потпуно ми је свеједно. Свако треба да ради оно што сматра да је најбоље за њега. Молим вас, на састанку сам, не могу више да причам - једва је дао коментар Кнез. 

Чланице Хурикејн послале су медијима званично саопштење о разлозима напуштања групе. Све три чланице како су изјавиле за медије изјавиле су да је један од разлога тај што свака жели да крене својим путем. Такође, у току је и нова постава групa Хурикејн.

Foto: AP Photo/Peter Dejong

 

- Чланице групе припремају опроштајну турнеју о којој ће медији и јавност бити  обавештени на време, а која ће највероватније бити одржана до новембра.  

Била је изузетно велика част сарађивати са Сањом, Иваном и Ксенијом које су доказале да су професионалци, те оправдале статус звезда који су у међувремену стекле искључиво захваљујући свом раду, труду, залагању, те таленту! Наглашавамо да су оправдале и поверење које им је дато од стране наше продукције. Због тога још једном понављамо да је до одлуке о прекиду сарадње дошло споразумним путем. Другим речима, сви смо остали у пријатељским односима што је у овом послу јако ретко, као и оне међусобно, и нема места никаквим инсинуацијама. За ових пет година, колико смо успешно сарађивали, Сања, Ксенија и Ивана запоставиле су своје породице и приватне животе, нису имале малтене уопште слободног времена, а у периодима када су годишњи одмори, знате и сами, тада смо највише радили као и други музичари, и просто нам је свима потребан предах. Свакако, оне ће одлучивати о даљем развоју својих каријера сходно плановима и очекивањима, а ми им од срца желимо још већи успех од овог који смо остварили заједничким радом.- саопштили су из продукцијске куће. 

- Због свега тога, одлучили смо да турнеја буде пропраћена и са неколико нових песама које ће обележити и заокружити рад и успех групе Хуррицане у овој поставци. Морамо да напоменемо и да нам је пола термина увелико заузето, као и да ћемо се потрудити да изађемо у сусрет свима који желе да нас ангажују током ове опроштајне турнеје.

На крају крајева, треба некад и прекинути одређену сарадњу када се оствари све што је планирано, а како смо ми то реализовали, сви смо се сложили да је паметна и мудра одлука за све да за сада ставимо тачку на заједнички рад. У наредних неколико месеци дружићемо се и уживати са публиком кроз песму и музику, преко које смо и комуницирали свих ових пет година.

Обавештавамо вас такође да чланице групе Сања, Ивана и Ксенија, неће више гостовати у медијима нити давати интервјуе до септембра, осим једино на промоцији нових песама која ће се одржати у скоријем периоду, а о којој ћемо вас обавестити и позвати на време, као и до сад.

Такође бисмо напоменули да је у току формирање нове поставке чланова групе Хурикејн - пише у званичном саопштењу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".