Нову енергију можете унети у дом бојом зидова или заменом неких комада намештаја, а за право освежење било би најбоље да тамне боје у дому замените пастелним, или чак смелим неонским бојама. Зелена је права боја природе, па је тако одличан избор за дочек нове сезоне.

У пролећни ентеријер можете одлично уклопити ТВ полицу УМБРИА ТВ 140, у комбинацији декора сивог храста и црног дрвета. Декор сивог храста, у амбијенту са зеленим нијансама у детаљима и декорацији, чини да дом одише свежином попут оне када боравите у природи. Овај модел ТВ полице  је и веома практичан, будући да поседује затворен и отворен део са преградама. За одлагање додатних ситница можете поставити зидну полицу УМБРИА ЗП, а као централни део простора одаберите клуб сто ВКЦТ-50236.

Фото: Промо

 

 

Када говоримо о декорацији, цвеће је увек први избор, па свежину у амбијент можете унети букетом свежег цвец́а или неким зеленилом. Уколико на намештају имате навлаке од вештачког крзна, замените их лакшим тканинама, као што су памук или лан.

Лежај ЦОМЕТ у светлосивом штофу сјајан је одабир за амбијент дневног боравка. Атрактивног је и модерног дизајна, а притом и веома практичан. Уз лежај можете комбиновати клуб столове ВКЦТ-50224А и ВКЦТ-50238 који су у комбинацији дрво декора и метала у белој боји, а као додатни детаљ за моменте уживања можете поставити и плетени табуре.

Фото: Промо

 

 

За додатно освежење дома замените јастуке и ћебад или прекриваче. Ова промена захтева ваш минималан напор, а доноси огроман ефекат. Било да се одлучите за пастелне или желите нешто мало неутралније јастуке са дезеном, замена текстила је одличан начин да учините да простор изгледа потпуно другачије. Комбиновањем неутралних дезена са нешто динамичнијим детаљима, попут тапета и нежних отворених завеса, добићете савршен амбијент за опуштање после напорног дана.

За излагање декоративних детаља и ситница полица је најбоље решење, а сјајан спој су отворена полица ВКС-80061 и отворена полица ВКС-80058 у комбинацији дрво декора и металне конструкције. Захваљујући атрактивном, асиметричном, распореду, ове полице дају могућност занимљивих ентеријерских идеја, уз много расположивог простора за излагање. Сјајан одабир за амбијент је и лежај КАНДИ у нежном розе штофу, јер нежне и светле неутралне боје могу учинити да соба буде вец́а и светлија. Дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу комбиновање беле и бледо ружичасте, што може бити диван начин да истакнете боје, а да притом ваш простор остане неутралан. Такође, додавање боје може знатно ублажити и прилагодити металну конструкцију лежају.

Било да се одлучите неке веће промене у дому, или неке мање, у виду новог комада намештаја или декорације, оне ће свакако допринети освеженој енергији вашег животног простора. За додатан ефекат уживања додатно улепшајте дом цвећем и декорацијом, пустите музику, окупите драге људе и пролећно опуштање је загарантовано.