Супруга Небојше Грнчарског сатима је у тужилаштву причала како је годинама трпела физичко, психичко и финансијско малтретирање.

У пријави, по којој су у тужилаштву саслушани супружници, Драгана Грнчарски, бившег манекена оптужила је за насиље у породици које је, како је навела доживела у јануару прошле године.

Фото: Милутин Лабудовић

- Оштећена је, после доношења решења о одбачају од стране Првог основног јавног тужилаштва у Београду поднела приговор Вишем тужилаштву, али је тај приговор одбијен као неоснован и ова одлука је потврђена - открио је извор Курира.

Небојша Грнчарски је према незваничним информацијама, на саслушању потврдио да су њих двоје у лошим односим, али је рекао да ништа од њених оптужби које је навела у кривичној пријави није тачно. Одбрана је тада навела и да сумња да га је лажно оптужила како би издејствовала да у бракоразводној парници добије што више финансијских средатава, али и да издејствује да је издржава.

Фото: Д. Миловановић

Подсетимо, она га је оптужила да ју је вређао и омаловажавао месецима, да је од њега годинама трпела психичко и финансијско насиље али да је у јануару прошле године и физички насрнуо на њу.

- Саслушана је и Драгана Грнчарски, као и други сведоци, али доказа за ове њене наводе није било.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".