Према речима Миљанине мајке, то врло смета Бебици. Миљана је раскинула са Бебицом, те је он данас покушао на све начине да побегне из ријалитија и да сузама првуче њену пажњу.

За домаћи портал се огласила Миљанина мајка, Марија Кулић, која је била видно разочарана у понашање своје ћерке.Марија је прокоментарисала одлазак на  '' Рајски врт'' као и Миљанин љубавни трогао.  

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadrugaoffical

 

-Ма дајте, глупости! Више она не зна шта ради. Њене глупости више и не гледам. Нити гледам, нити ме интресује. Ни случајно је не подржавам! Какав год да је дечко, он није ово заслужио, ово нема смисла. Џабе ја причам, нема ко да слуша...Нико њу не тера да буде са њим, али не треба ово да му ради. Њој би било најпаметније да ако јој не одговара, да буде сама, а не да се понижава са овим мајмуном. Ја не знам шта је са овим човеком? Колико год да је воли, он њој прелази преко свега. Ја њега врло кратко познајем, ако сам са њим била једно петнаестак дана. Оно што сам видела је све осим тога да лаже. Посвећен је Миљани, али не знам коју поенту има да толико лаже? Ни једну лошу реч јој није рекао и увек је ту уз њу. Разумем ја да је њој досадно кад је нон-стоп уз њу, али може то и да каже, а не да буде са овим и да га нон-стоп провоцира - прча Марија за домаћи.

l

 

Миљана је током емисије ушла у расправу са Бебицом  "Питања гледалаца" , те му је том приликом рекла да је све одглумио како би постао познат. 

- Не, уопште му није стало до тога да буде познат, он је ушао у ријалити само да би био са њом. Њега то не интресује - истиче Миљанина мајка. 

На питање какве су њене прогнозе што се тиче Миљаниног другог стања, с обзиром да је остала у другом стању са човеком ког, како она каже, не воли?

- Видећемо. Она треба да ради Бета ХЦГ, то је најсигурније, па ћемо тада видети - закључила је Марија.

(Србија данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".