Ивана Николић некада је била и део групе “Моделс”, а сада је чланица те групе Анастасија Буђић открила да Ивана никада није била “стална моделсица”.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ivana_boom_nikolic

 

 

- Она је била једно време код нас у групи, али не као званична чланица. Већ као замена. Међутим, ми смо тада потписали уговоре и имали апсолутно први тим и читаву екипу. Наравно, уговори имају неки рок трајања тако да у тренутку када смо ми желели да она постане званична чланица то није успело - певачица у "Пулсу Србије"

Бивша чланица групе “Моделс” се потом осврнула на ситуацију када је ураганка добила прилику да уместо ње оде на Карибе и започне своју причу.

- Десила се једна симпатична ситуација. Група је путовала на Карибе, а ја тада то нисам могла. Она је тада отишла као моја замена и упознала је јако квалитетне људе који су музичком менаџменту. Негде ту се изродила сарадња са људима који су направили групу "Хуррицане". Тако да је нама то једна блиска група и јако драга група. Ја лично и цео наш тим "Моделс" је врло поносан на то што су урадиле - истакла је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Додала је да јој распад групе Хуррицане није стран и навела да њихова група функционише по систему групе "Моделс".

- Што се тиче распадања, мислим да њихова група функционише по систему наше. Уговори се мењају и долазе млађе и другачије девојке - рекла је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".