До сусрета између њих две дошло је ове недеље у ресторану у Бетон хали у Београду, на једној прослави на којој је Севе певала. Карлеуша је са својим друштвом уживала у хитовима хрватске певачице, па је и тим поступком показала да су све несугласице између њих две решене.

- Северина је направила добру атмосферу са својим бендом. Била је сва у црвеном и у добром расположењу. Било је ту доста познатих људи, а међу њима и Никола Роквић, који је у једном тренутку са Севе отпевао и њен дует са Сашом Матићем, што је одушевило присутне. Ипак, највеће изненађење је било када се појавила ЈК. Пошто је била обучена у дугу неон зелену хаљину, привукла је пажњу свих присутних. Она је са својим друштвом села за један од централних столова. Била је баш весела, све време је ђускала и певала Северинине старе песме - прича извор и додаје да је те вечери дошло до преокрета и помирења.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Када је завршила са наступом, Северина је прошла поред Карлеушиног стола и пружила јој руку. Јелена се осмехнула, похвалила јој је стајлинг и рекла да одлично изгледа, након чега је и Севе узвратила комплименте. Кратко је то трајало, али је било лепо видети да су размирице иза њих - завршава извор.

Подсетимо, сукоб две певачице почео је због "крађе идеја". ЈК је дуго најављивала сарадњу с реперком Сајси МЦ, а чак су и снимиле радну верзију песме "Локал београдизам". Ипак, песма није објављена, и то због Севе, која је предухитрила колегиницу и снимила дует "Силикони" са истом реперком.

- И даље не верујем колика је Северина јадница. Мене би било срамота да нешто што други најављују месецима представим као своју идеју. Свакако, шта очекивати од жене која онако лоше пуши - написала је ЈК, алудирајући на њен експлицитни видео с јахте снимљен пре скоро две деценије.

Фото: АТА имагес

 

 

Карлеуша је потом наставила да прозива Вучковићеву у неколико наврата на свом Твитер профилу, на ком је тада била изузетно активна.

- Дама не може бити женско које је снимило хард-кор порнић. Или грешим? - написала је тада она.

Њих две среле су се на концерту Саше Матића 2016. у Београду. ЈК је прошла поред Севе не погледавши је, а Вучковићева се на то само кисело насмејала.

- Прошла сам, како кажу, "нијемо" и без одговора поред Северине само зато што је нисам препознала. Сори. Нема зле крви. П. С. Поздрав и за Севе и за Кебу! - написала је она тада на Фејсбуку, а једном приликом ју је поткачила у Офенбаху, где су обе имала наступ исто вече, само у другим дискотекама. - Хвала вам свима што сте дошли у овако великом броју. Ко није могао да уђе, слободно нека иде код Северине, тамо има места - рекла је тада певачица. Вучковићева никада није узвратила колегиници на прозивке.

Карлеуша је и јавно причала о својој хрватској колегиници, па је тако пре пет година за једну босанску телевизију открила да се она само шали са Северином.

- Ја волим да се шалим. Иначе сам духовита особа, људи не треба да ме схвате здраво за готово када се шалим. Немам ја ништа против Северине, али било је, наместило ми се у том моменту, морала сам то да кажем. Али "но хард феелингс" (енгл. без љутње) - рекла је она, правдајући тада своје твитове посвећене Северини.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".