Вељко Кузманчевић је чак 35 година млађи од своје супруге Верице Ракочевић, а о њиховом браку се доста писало.


Било је различитих злурадих коментара, а Вељко није обраћао пажњу на то већ је био фокусиран на своју каријеру и успех.

Фото: Инстаграм принтскрин/verica.rakocevic

 

- Народно позориште ми је дало поверење пре седам година и примило ме у своју кућу да својим креативним радом допринесем, и ја сам на томе захвалан. Поносан сам на балет "Процес" за који сам писао музику, на сјајан концерт са симфоничарима и дао сам се на располагање кући у којој сам запослен. Када сам ступао с Верицом у брак, био сам свестан медијске потребе да то наглашавају, али нисам очекивао да ће то бити једина тема. Мој приватни живот је свакако много интересантнији него што медији могу да напишу. Свестан сам да живим на несвакидашњи начин, да имам другачија интересовања и другачије хобије па је то можда интересантно, а можда је и досадно, јер не правим скандале и не пљујем по "звездама" - изјавио је Вељко.

Он је истакао да му притисак стварају људи који ниједан његов рад нису послушали нити су били на неком од концерата, а спремни су да га у старту дискредитују и то га је у почетку погађало.

Подсетимо, Верица Ракочевић је једном приликом рекла како издржава Вељка и сматра да је срамота целог друштва то што човек са таквим потенцијалом ради за малу плату, али је потврдила да је сигурна како би Вељко са њом био свакако, без обзира на новац и да је њихова љубав јача од свега.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".