Чим је закорачила на тиркизни тепих Ана Ђурић - Констракта и њен тим изазвали су одушевљење окупљених људи. Они су их поздравили громогласним аплаузом, на шта им је певачица узвратила осмехом.

На тиркизном тепиху Констракта се појавила у белој комбинацији, по којој је и постала препознатиљива.

Ипак, овог пута њене шишке, по којима је била упамћена, биле су зачешљане на страну, а певачица је на главу ставила и симпатичну белу капицу.

Ово се савршено уклопило са њеном изразито црном косом и црвеним ципелама на шпиц.

Како би се у потпуности уклопили у читав концепт, чланови њеног тима су били обучени у црно, са белим детаљима и накитом који је женском делу тима давао посебну магију.

Фото: Профимедиа

 

Констракта је својим шармом покупила симпатије водитељског пара, а чим се појавила водитељка Каролина Ди Доменико је похвалила Констрактин стил.

- Ох какав стајлинг - била је одушевљена водитељка. 

Констракта се насмејала, па је покушала да објасни зашто је њена песма постала прави хит не само у Србији већ и много шире...

- Лако се памти, ходате, певушите, једноставно је. "Бити здрава" је лако изговорити. Лака је кореографија и лак је рефрен" - рекла је она уз осмех. 

Водитељка ју је упитала како је настала песма, на шта је она одговорила да су јој речи саме дошле док је једном приликом шетала свог пса Рокија.

- Имам телефон и кад смислим нешто снимим, а понешто и запамтим. Понекад запишем - насмејала се Констракта.

Како је изгледала она и чланови њеног тима погледајте у галерији:

Галерија: