Сада је откривено како ће свака чланица наставити свој рад.

Фото: Милена Анђела

 

- Девојке из групе "Ураганке" су одлично радиле претходних година, а потражња за њима је велика, нарочито након прошлогодишњег учествовања на "Евровизији". Међутим, напоран темпо је урадио своје, па ће кроз неколико месеци отпочети нова поглавља у животу. Ксенија ће се врло брзо после истека уговора, који им траје до децембра месеца ове године, удати за дугогодишњег партнера Николу Тодоровића. Свадбу су најављивали у више наврата, али је желела да то ураде кад више не буде чланица групе и буде имала доста слободног времена на располагању - истиче извор.

Фото: Петар Милошевић

 

- Сања Вучић ће се посветити раду у студију. Она је у претходном периоду радила мноштво песама за друге извођаче, попут Теодоре Џехверовић, Тее Таировић, МЦ Стојана, као и нумере за групу "Ураганке", те види себе у ауторском раду и наредних година. Ивана Николић, с друге стране, отпочиње приватни бизнис о ком ће се тек причати - додаје извор.

- Свака од њих је у групи зарађивала од 1.000 до 1.500 евра по наступу, што је велика цифра, посебно узимајући у обзир да су радиле нон-стоп, и то по неколико наступа недељно. Опроштајна турнеја увелико траје, а до краја године им је скоро сваки дан попуњен, јако су тражене. Газде локала се "боре" за преостале термине, знајући да оне и те како привлаче публику - закључује саговорник.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".