Према писању београдских медија, овај бизнисмен је наследник породичне компаније која се бави производном уранијума, па се неретко може чути да је он заправо наследник краља уранијума. Они који познају млади пар кажу да је Илијина породица једна од најуспешнијих у свету кад је у питању уранијум.

Иначе, Кристинин будући супруг, који је ћерку челника "Пинка" запросио прошле године, има и сопствени бизнис, који води у Лондону, где и живи, али и у Уједињеним Арапским Емиратима. Има свој приватни авион, обезбеђење, возаче, као и велики број скупоцених аутомобила, које мења готово свакодневно. Он и Кристина су се упознали током школовања у Енглеској. Био је један од најбољих студената и говори више страних језика.

Фото: Инстаграм принтскрин/sixchick

 

У Уједињеном Краљевству Илија има некретнину у кварту где живе припадници светског џет-сета. Пријатељи пара кажу да је њихова љубав веома јака и да се од тренутка кад су отпочели везу не раздвајају.

Илија је веома пажљив према својој вереници. Њу свако јутро кад се пробуди дочека препуна соба свежег цвећа. И фотографије које Кристина објављује на свом Инстаграм профилу приказују луксуз и живот на високој нози, а она се често пратиоцима похвали и скупоценим поклонима које добија од будућег супруга. Овај богаташ изазива велику пажњу на друштвеним мрежама, обожава Србију као и породицу будуће супруге.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

У прилог томе сведоче и снимци које објављује са славља која Митровићи често праве, а која он и Кристина не пропуштају. Где год да бораве у свету, њих двоје долазе у Београд како би испоштовали важне датуме. Према тврдњама упућеног извора, Украјинац обожава Жељка и одлично је упућен у сваки његов пројекат. Подржава га у подухватима, а и с будућом таштом Милицом се савршено слаже.

Кристина и Илија су у недељу вече стигли у Београд, где ће боравити неколико дана. То је тренутно њихова дестинација, а иначе обилазе цео свет. Још увек није познато кад ће се њих двоје венчати, али нема сумње да ће то бити гала свадба на светском нивоу.

(Курир)