Како медији преносе, Видоје ће бити сахрањен у четвртак 12. маја на Новом гробљу у Београду, а обдукција је данас завршена.

Породица преминулог Видоја Ристовића обавештава све пријатеље и породицу о испраћају историчара уметности на вечни починак:

- Неизмерна бол и туга за нашим јединим преминулим сином у 44.години живота. Обавештавамо рођаке и пријатеље да ће се опело одржати 12. маја 2022. године на Новом гробљу у 14:30 часова -  Отац Витор, мајка Марија, супруга Николина, ћерке Матеја и Уна Софија.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/vidojeristovic

 

- Последњи поздрав нашем Видоју, нека те анђели чувају - стоји у саопштењу породице.

Супруг водитељке Николине Пишек преминуо је у салону за масажу.

Видоје је наводно био у салону на масажи струјом, а масерка је била старија жена од око 60, преносили су домаћи медији.

Како наводи извор близак породици Ристовић, Видоје се преко дана осећао добро и није се жалио ни на какве здравствене тегобе све до непосредно пред смрт. Током масаже осетио је да му није добро и пожалио се терапеуткињи, али већ је било касно, јер је након неколико тренутака издахнуо.

Фото: Antonio Ahel/АТА имагес

 

Сви пријатељи и чланови уже и шире фамилије очајни су што су остали без сина, супруга, оца и пријатеља, који је имао озбиљне планове да своје животне навике доведе у ред.

- Видоје је био изузетно успешан човек, али чини се да је специфичан ритам путовања и рада узео данак - рекао је извор и додао:

- Трговао је уметнинама и много је путовао по Европи. Релација Београд-Загреб-Београд за њега и његову породицу је била скоро свакодневна рута. Био је велики хедониста, волео је да ужива у храни и пићу и упркос вишку килограма, који је истина био приметан, ништа није упућивало на то да би могло да дође до оваквог исхода. Холестерол и притисак су му с времена на време били повишени, али говорио је да се контролисао и да нема разлога за бригу. Уз ексклузивна пића у којима је уживао волео је да запали и томпус. Редовно је одлазио на масаже и у спа центре јер је изузетно волео такав вид опуштања. Планирао је да овог пролећа крене да дијету и детоксикацију организма. Био је решен у намери да своје тело и здравље доведе у ред, али и сами видите шта се десило - објашњава извор.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".