Да ли старлете треба да буду водитељке?

- Да. Дошло је такво време да више није важно да ли имаш искуства као водитељ или не, већ како се сналазиш пред камерама. Таква ситуација није само код нас него иу свету. Немам ништа против да се свако окуша као водитељ. Да ли ће трајати и опстати у овом послу, то ће показати време, рекао је Огњен.

- Жестоко се противим томе да старлете раде као водитељке! Оне блате нашу професију. Прави новинар има велику одговорност према саговорнику, односно човеку чију животну причу открива, што ја најчешће радим у својој емисији. То не може свако да ради. Новинарство јесте занат, али захтева интелигенцију, сналажљивости општу информисаност. Новинар је, заправо, јавни детектив, рекла је Јована.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

Шта је најлуде што сте урадили због рејтинга?

- Ако питате моје госте, рећи ће да волим да их понудим домаћом ракијом, па зато у емисији испричају и оно што нису планирали. Шалу на страну, у емисији имам луде игрице од којих гости стрепе, рекао је Огњен.

Фото: Нпортал

 

- Све сам радила због рејтинга! На пример, да бих најавила емисију, превртала сам се по поду. Најлуђе тек следи! Ући ћу у студио на још један специфичан начин. Гледајте и видећете, рекла је Јована.

Да ли партнери после раскида могу бити пријатељи?

- Када сте са неким делили живот и били поред њега у добру и злу, верујем да после разлаза можете остати пријатељи. Можда не истог тренутка, али ако сте искрено волели, нема разлога да не наставите другарски однос, рекао је Огњен.

Фото: АТА имагес

 

- Могу уколико су током везе или брака живели часно и нису се варали. Значи, само ако је једини разлог раскида то што је престала љубав, рекла је Јована.

Треба ли проститутке да гостују на телевизији?

- У ,,Амиџи шоу", поред естрадних уметника, долазе људи који су актуелни и које народ прати и воли. Давно је прошло време када се судило о човеку на основу његовог занимања - рекао је Огњен.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kurir

 

- Треба! Оне могу да на свом негативном примеру покажу младима како не треба да се живи. То су жене које су емотивно полупане, изневерене и затворене за љубав. Не треба им судити јер су живеле најбоље што су умеле. И то је њихов крст, а не наш - рекла је Јована.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".