Ово је била једна од тема на синоћнем "Претресу недеље" код Милана Милошевића. 

Дино је показао да није слагао ништа, започео је Милан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Милане, нисам ни знала да тај снимак постоји, све до дана кад је Дарко рекао, Дино ми је рекао да је његов друг то снимао, ја се тога нисам сећала. Љубила сам га по стомаку, ја се не сећам, била сам баш пијана. Нисам поносна на тај снимак, срамота ме је - објаснила је Олга.

Огласио се њен најбољи друг, и рекао да су се чули и да су они били у кревету. Наставио је Милан.

Па јесмо били смо, али није било ништа, правдала се Олга.

Она ме је задовољила у тоалету, то је истина - признао је Дино.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Ја не знам ко овде мисли да је Дино овде слагао. Ако постоји снимак да она њега љуби и вуче за гаћше. Коме је логично да нису завршили у тоалету? Нека стане иза својих поступака - прокоментарисао је Матеја.

Ја се не сећам, те вечери је било свакаквих снимака - додала је Олга.

Немој да опет лажеш, стид ме је да се понављам. Стефан њен је ишао кући, она тера своје другове на такси, после смо ми прешли на други сплав и остало сам све испричао, нисмо имали ништа у кревету јер је цура имала циклус - објаснио је Дино.

Лупеташ глупости, желим да докажеш да сам била са тобом у тоалету! Можда се не сећам, јер је био мали, а ја са малим не умем да баратам - настављала је Маргитићева.

На могу да тврдим, али могу поћи од себе. Да кажем, кад је Дино почео своју причу причати, она га је одмах прекидала и говорила како је све лаж, одмах сам се пронашао у својој причи што је била у карантину. Мени је исто почела ударати на его, имам и поруке када ме је звала у собу. И сад ме опет повлачи за језик, ја се кунем у брата да смо се љубили и да ме је ручно задовољавала - препричао је Марко.

Истина је да смо се љубили - потврдила је Олга.

Детаљније можете погледати у видеу.