У овој серији Драган Мићановић игра главну мушку улогу. У интервјуу је открио како снимање серије протиче и  шта можемо да очекујемо у наставку серије.

Фото: Димитрије Голл/Танјуг

 

Снимање серије поред мора му није тешко пало. Такође је прокоментарисао лика Перишу кога тумачи и открио детаље даљег тока радње: 

- Мислим да Периша најмање долази себи. Јесте он и супруг и отац и у овој трећој сезони, и мислим да ће понајвише бити баш то. Иако цела Перишина линија покушава да заштити породицу на разне начине, па и лажима и скривањем разних ствари под тепих, и то ће се у трећој сезони наставаити. Ти духови прошлости који га стално прогањању у овој сезони преко ћерке ће највише доћи на наплату.

Такође, публика ће у наставкусерије имати прилику да гледа и новог негативца.

- У трећој сезони мислим да ће бити велика борба, а имамо новог ангатонисту који нам запетљава животе. Тако да се породица Шћепановић суочава са две опасне струје, али то Олга носи, ћерка моја. Она је та штрига и повезује све то. Она зна више. Периша ево већ три сезоне не верује, а да ли ће поверовати у трећој, верујте - то ни ја не знам. Оно што знам, десиће се борба у времену, у том другом простору. Али то боље да питате ауторе шта су смислили по том питању - кажу да ће бити интересантно и ја им верујем.

ФОТО: Архива/З.Јовановић

 

Један од детља које нам је открио је и тај да је Перишина ћерка Ана у другом стању и да се радује због тога. 

- Јако је срећан због тога, те сцене нисмо снимили и мислим да је срећан што ће постати деда.

Глумац је отворио души и рекао да је имао прилику да ради са легендама српског глумишта, али и да је част радити са Секом Саблић.

Фото: В. Данилов

 

- Са Секом је привилегија радити - легенда. Две представе које играм у ЈДП, обе играм с њом. Немамо ми много могућности да делимо кадар са легендама. Кад год имам могућност да играм или снимам са Секом, то је... Нема много пандана томе, чак ни у свету - одлучан је.

- Скоро сам пробирао по мислима и сетио сам се своје прве улоге - првог потписаног професионалног уговора ТВ филм "Силе у ваздуху". Моји партнери су били Оливера Марковић, Бата Стојковић, Зијах Соколовић, Пера Божовић, Ружица Сокић, Даница Максимовић и Пера Краљ. Кад кренете каријеру тако, онда можете само да помислите "Ти, срећни гаде!" - нашалио се глумац.

Фото: Принтскрин: Јутјуб/Суперстар ТВ

 

(Курир.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".