Наиме, Лазићева тврди да је певач од ње хтео да направи жену која ће бити само домаћица и ништа више, па је омаловажавао, говорећи да је сваки њен посао безвредан и да поред њега нема потребе да зарађује и прави каријеру.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

- Жељко и ја смо се давно растали и с мојих страна више не постоје никакве емоције. Била сам млада кад сам с њим ушлау емотивни однос. Све је било идеално док разлика у годинама није почела да прави проблем. Након што су почели проблеми са Софијом, са Соњом, а ја сам га саветовала  да се нормално понаша. Соња га је тужила јер није плаћао алиментацију за дете, а после је наш однос полако кренуо да се руши. Он је постајао све хладнији и себичнији према мени да би на крају сваку прилику користио да ме вређа.

- Од ватрене љубави коју смо имали, дошли смо до хладног односа. Он је у народу представљен као паћеник, а да га је Соња оставила због Лукаса птпуно је нетачно. Могу да разумем што га је Соња оставила, имала је сигурно свако право јер је и њу, као и мене, третирао као роба. То ниједна жена неће да трпи, а мени је причао да је она та која је напорна, себична и тако даље. Трудила сам се да ништа не доспе у новине јер сам знала колико му је на крају било тешко што сам га оставила - прича Катарина.

Фото: В. Данилов

 

 

Шашићева бивша тврди да је решила да се одсели из певачевог стана када више није могла да поднесе његово бахато понашање и чињеницу да јој живот стагнира на свим пољима.

- Напустила сам Жељка када сам била свесна тога да више ништа не жели да уради за мене. Понашао се као да се цео свет врти око њега, свако вече нам је била пуна кућа људи. Долазило му је друштво, пијанчили су до јутра, од буке и дреке нисам могла да спавам и радим. Када причам о послу, говорио је: "Шта ћеш ти да радиш, ми немамо ништа од твог посла", хтео је да будем код куће и да ништа не радим. Хтео је да ме понизи у сваком тренутку. Мало је фалило да дигнем руку на себе у тренутку кад сам била најтужнија. Била сам депресивна јер сам трпела тортуру, о којој нико ништа није знао. Он је генерално кукавица, али, кад су жене у питању, глуми да је јак. Да је неки отац, остао би уз ћерку Софију, повукао би је са собом, борио би се, али је одустао. Није се борио - рекла је Лазићева.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

Катарина тврди да је била уз певача у његовим најтежим тренуцима, када је, упркос томе што ју је третирао као роба, покушала да сачува везу и открила да је Жељко имао анксиозне нападе сваки пут пред јавни наступ.

- Трпела сам његове депресије, проблеме са анксиозношћу, ишла сам чак и на тезге да га бодрим да му буде лакше. Све сам радила да будем добра супруга, а он све да ме понизи. Не знам ни сама како сам тако млада успела да истрпим све с њим. Кад смо се растали, наставили смо да се чујемо, пријатељски смо пили кафе и верујем да људи треба да остану добри и после растанка. Тај однос ме је гушио и на крају сам се спасла - каже Лазићева.

Фото: В. Данилов

 

 

На Катаринину исповест њен бивши супруг је као коментар за "Курир" имао само да дода:

- Немам речи стварно, можда је од овог вируса - изјавио је Шашић.

(Старс)